Skip to main content

Cardly Business

En digital tjänst med en analog slutprodukt!

Kontakt med kunder, inbjudningar till event, det årliga julkortet eller återkontakt med favoritkunderna är bara några av sakerna vi på Cardly Business kan hjälpa dig med!

En digital tjänst med en analog slutprodukt!

Cardly Business vykort – når alltid fram. Vi räknas inte som reklam, så därför så stoppas vi inte av ”ej reklam” på brevlådan.

Som sagt vi har många tjänster och vi är säkra på att vi kan hitta en möjlighet för just ditt företag att använda Cardly Business. Du kanske jobbar som informationschef aller MF – chef på ett statligt verk, en kommun, en region, en länsstyrelse eller ett landsting, då kan du använda våra produkter och skicka dessa som samhällsinformation, detta är det absolut billigaste sättet att nå alla människor inom ett specifikt område (oadresserat).

Vi har även ett system som vi kallar Infomax, detta är ett system som vänder sig mot E-handelsbolag eller bolag med stor kundbas. Här kan du t.ex. välja att kontakta kunder som valt att avregistrera sig, detta kan vi göra helt automatiserat. Eller så vill du kontakta dina bästa kunder och bara säga tack.

Vi kan lägga in streckkoder eller QR koder på korten som är 100% inviduellt anpassade.


Vilka är vi? Vart började Cardly Business?

Vi började med en tanke om att man får mer och mer mejl, framför allt mer och mer olästa mail. Kommunikationen mellan sändare och mottagare är så brusig så informationen försvinner. Det är svårt att nå fram och det behövs en lösning!

Konceptet vykort är gammalt med personligt. Det är ett medium som användes för att skicka från resan med släkt och vänner så intrycket av ett vykort drar oftast positiva känslor men också tanken ”Detta är verkligen till mig”.

Cardly Business började med en dröm om att kommunicera mer personligt och på ett unikt sätt där mottagaren kommer ihåg det. Idag är inte Cardly Business enbart riktat mot personer på resande for men även instanser som vill kommunicera med en större grupp på ett personligare sätt!

Vart är vi på väg?

Vi på Cardly Business är alltid ute för att lära, utveckla och ge värde till alla parter som är involverade. Vår dröm och vision är att det gamla ska bli det nya eller… Vykort ska bli det nya mejlet.

Vi utvecklar kommunikationssätt och kommunikationsvägar för att i framtiden bli den naturliga vägen för att skicka viktig och personlig information till vem som helst, var som helst och när som helst.

Vad gör oss till det naturliga valet?
Oavsett formgivning, oavsett mening bakom utskicket och oavsett avsändaren så levererar vi. Vi kan göra utskick som informerar om kampanjer, event eller bara en textrad med uppskattning.

Vi gör vykort i alla möjliga former och du som avsändare kan själv göra ett så personligt vykort som möjligt för dina kunder, medlemmar eller invånare.

Vi levererar direkt till mottagaren. Massmejl kan oftast glömmas bort med oss skickar du erbjudanden eller information direkt till mottagaren med ett medium som är fysiskt och kan hängas upp.

Appen finns där appar finns.

Vi jobbar med alla

Samhällsinformation

Nå invånare, specifika grupper eller kollegor på ett sätt man kommer ihåg!

Vi kan massproducera vykort på ett enkelt sätt där du kan sprida information eller sprida omtanke till en större grupp av människor enkelt!

Föreningar

Skicka inbjudningar till event, tack för säsongen eller bara uppskattning!

Vi löser personliga vykort till föräldrar, medlemmar eller styrelsen som speglar föreningen. Mejlen försvinner och glöms bort. Vykort kommer man ihåg!

Företag

Lägg det vanliga mailutskicket till kunderna i ett vykort istället.

Med Cardly nå du alla som du vill nå. Det enda du behöver är en text och en bild så fixar vi resten. Effektivt och personligt helt enkelt!

Infomax

Nå intresserade kunder som redan har varit på din sajt med ett vykort!

Följ upp leads med ett vykort! Med vår infomax lösning så kan vi hjälpa dig att fånga upp kunder som redan har besökt sidan innan.

Vad vi har gjort!


 • Nordic Nest

  Nordic Nest valde Cardly för att skicka ut vykort inför sitt 20-årsjubileum. Vykorten försågs med kampanjkoder som gav mottagarna möjlighet att ta del av unika erbjudanden på den stundande jubileumsfesten.
 • Svensk Fastighetsförmedling

  Svensk Fastighetsförmedling använde Cardly för att marknadsföra ett unikt koncept – EgenLokal. Konceptet innebär man som företagare eller privatperson ges möjligheten att köpa en eller flera kostnadseffektiva lokaler med ett mycket strategiskt läge.
 • Nabbens Rökeri & Fisk

  Inför säsongspremiären av restaurangen skickade Nabbens Rökeri & Fisk ut dessa fina vykort för att välkomna sina gäster och samtidigt krydda kortet med fina erbjudanden till alla boende i området.
 • Veterankraft

  Veterankraft ville informera om sina utomhus- och inomhustjänster samt att man har över 10 års erfarenhet inom RUT- och ROT-relaterade tjänster. Genom att använda Cardly fick man ut väldigt mycket information till väldigt många.
 • Länsstyrelsen Kalmar Län

  Vi hjälpte till att skicka ut information om en informationsguide gällande utflykter som kan göras i Kalmar Län. Detta för att ge invånarna information om utflykter i sin närhet i stället för att åka jättelångt för en upplevelse.
 • Mörbylånga kommun

  I denna kampanj så skickades vykort ut till invånarna för att informera om en utbildning för äldre inom digitala verktyg och hjälpmedel. Det är viktigt att alla hänger med i den digitala utvecklingen och vi hjälpte till att sprida information till invånarna i Mörbylånga kommun.
 • Wilson Creative

  Wilson ville skicka ut till sina kunder på ett personligt sätt där de ville hälsa trevlig sommar och bjuda in till kontoret efter sommaren. Detta för att på ett personligt sätt kommunicera med kunder och få rull på framtida projekt.
 • Kifab Kontorskollektivet

  Kifab ville skicka ut information om deras kontorskollektiv. Detta för att skapa ett ”space” där företagare kan mötas och utbyta kunskap mellan varandra.

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Om Skicka Vykort

  Skicka Vykort är en riktig vykortsapp! Med hjälp av vår app kan du skicka dina bilder, minnen och ögonblick till nära och kära på nolltid. Sluta leta efter det perfekta vykortet, du har det redan i mobilen!

  Om oss

  Cardly Print AB
  Hummerstigen 12B
  386 33 FÄRJESTADEN
  Org. nr. 559171-8399

  Våra köpvillkor och vår integritetspolicy.

  Kontakta oss

  Har du en fråga kring tjänsten, ett kort du har skickat eller vill du lämna feedback? Kontakta oss gärna på hej@skickavykort.se så lovar att återkomma till dig så fort vi kan!

  © Cardly Print AB. All rights reserved.