Skip to main content

Välkommen till vår support!

I vår FAQ har vi samlat de vanligaste frågorna från er användare gällande allt från hur man gör till hur man betalar.

Skulle svaret på just din fråga ändå inte finnas här är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på hej@skickavykort.se.

Vi arbetar ständigt för att förbättra Skicka Vykort, både befintlig funktionalitet och nya features. All feedback är därför välkommen!


De vanligaste frågorna

Hur använder jag appen Skicka Vykort?

Det första du måste göra är att ladda ner appen, det gör du här om du har en Iphone eller här om du har en Android. Sedan gör du så här:

  • Välj en bild från ditt fotoalbum eller ta ett nytt foto med kameran, alternativt välj ett färdigt motiv ur vår motivbank.
  • Skriv en hälsning på framsidan av ditt kort, om du vill, och redigera utseendet på din hälsning. Skriv en hälsning på baksidan av kortet och lägg till mottagare.
  • Betala och skicka.
  • En orderbekräftelse och ditt kvitto kommer via mejl till din inkorg.
Vad kostar det och hur betalar jag?

Att skicka ett kort kostar 22 kr. Ju fler kort du skickar desto billigare blir det per kort. Du ser din aktuella rabatt i appen allteftersom du lägger till mottagare och hela din rabatt redovisas sedan i kassan.

Betalning sker via Swish eller kort (Visa, Mastercard/Eurocard).

När kommer kortet fram?

Beställer du ditt kort innan kl. 12:00 på vardagar trycker vi kortet och lägger det på lådan redan samma dag. Postnord levererar vanligtvis på 2-4 vardagar.

Vad händer om mitt kort inte kommer fram?

Om ditt kort inte har kommit fram till mottagaren inom tre vardagar låter det som att något har gått fel. Kontakta oss då via mejl på hej@skickavykort.se och berätta vad som har hänt. För att kunna hjälpa dig behöver vi ditt ordernummer så skriv gärna med det också från början!

Till vilket land eller länder kan jag skicka vykort?

I dagsläget kan du endast skicka kort inom Sverige.

Vad har vykortet för storlek?

I dagsläget är alla vykort som skickas via Skicka Vykort i storleken A5.

Om Skicka Vykort

Skicka Vykort är en riktig vykortsapp! Med hjälp av vår app kan du skicka dina bilder, minnen och ögonblick till nära och kära på nolltid. Sluta leta efter det perfekta vykortet, du har det redan i mobilen!

Om oss

Cardly Print AB
Torsåsgatan 16
392 39 Kalmar
Org. nr. 559171-8399

Våra köpvillkor och vår integritetspolicy.

Kontakta oss

Har du en fråga kring tjänsten, ett kort du har skickat eller vill du lämna feedback? Kontakta oss gärna på hej@skickavykort.se så lovar att återkomma till dig så fort vi kan!

© Cardly Print AB. All rights reserved.