Skip to main content

Dela ögonblicket med att skicka riktiga vykort

Att visa omtanke ska vara enkelt… Vi gör det enkelt!

Enkelheten att visa omtanke

Skicka Vykort är en app som gör det enkelt att dela värdefulla ögonblick genom att skicka personliga vykort till de som inte kunde vara med. Vi tror på att göra och uppleva saker tillsammans, och genom Skicka Vykort kan du på ett smidigt sätt dela ögonblick och sprida omtanke.

Skapa vykort direkt från din telefon

Med Skicka Vykort-appen kan du omvandla dina egna bilder från telefonen till riktiga vykort. Oavsett om du befinner dig i solstolen, skidliften eller i tv-soffan, kan du enkelt och snabbt skapa vykort som skickas med posten. Appen finns tillgänglig både för Android och iOS.

julkort söt hund

Dina helt unika julkort 

Skapa dina unika och personliga julkort som sprider riktig julglädje till nära och kära. Du kan använda dina egna foton för att skapa unika julkort eller välja inspirerande motiv från vår motivbank. Oavsett om det är soligt, snöigt eller en mysig kväll hemma, kan du enkelt och smidigt designa och skicka dina julkort med Skicka Vykort.

Kvalitet och bekvämlighet i fokus

Vi lägger stor vikt vid kvalitet och trygghet för dig som användare. Dina vykort trycks och skickas från ett tryckeri i Kalmar för att säkerställa högsta möjliga kvalitet och en tidig leverans. Våra vykort tillverkas av miljövänlig vykortskartong på 285 gram, och framsidan är lätt bestruken för en matt ytfinish som ger en extra härlig känsla. Vi vet att de vykort som skickas med Skicka Vykort ofta hamnar på kylskåp och väggar, så vi ser till att de är både snygga och hållbara.

Vi strävar efter att göra det enkelt för dig att visa omtanke genom att dela värdefulla ögonblick. Med Skicka Vykort-appen blir det möjligt att skapa och skicka personliga vykort utan att behöva tänka på frimärken eller postlådor. Ladda ner Skicka Vykort-appen idag och börja sprida glädje och kärlek genom riktiga vykort!

Om Skicka Vykort

Skicka Vykort är en riktig vykortsapp! Med hjälp av vår app kan du skicka dina bilder, minnen och ögonblick till nära och kära på nolltid. Sluta leta efter det perfekta vykortet, du har det redan i mobilen!

Om oss

Cardly Print AB
Torsåsgatan 16
392 39 Kalmar
Org. nr. 559171-8399

Våra köpvillkor och vår integritetspolicy.

Kontakta oss

Har du en fråga kring tjänsten, ett kort du har skickat eller vill du lämna feedback? Kontakta oss gärna på hej@skickavykort.se så lovar att återkomma till dig så fort vi kan!

© Cardly Print AB. All rights reserved.