Storyn om Skicka Vykort

Att visa omtanke ska vara enkelt… Vi gör det enkelt!

Att göra och uppleva saker tillsammans slår det mesta, delade ögonblick är värdefulla. Men alla kan ju inte vara med överallt alltid, vi vet, och därför skapade vi Skicka Vykort. Skicka Vykort är en app som gör det möjligt för dig att dela de där värdefulla ögonblicken, i form av ett riktigt vykort, med dem som inte kunde vara med.

Oavsett om du sitter i solstolen, skidliften eller tv-soffan kan du med hjälp av Skicka Vykort skapa ett vykort både snabbt och enkelt och skicka iväg det utan att ens behöva fundera på frimärke eller postlåda. Precis så vill vi att det ska vara. Enkelt.
Våra vykort trycks och skickas från ett noga utvalt tryckeri i Kalmar för att vi ska känna oss trygga med att ditt kort håller absolut högsta kvalité och att det kommer fram i tid.

Kortet trycks på miljövänlig vykortskartong på 285 gram. Lite nördigt att bry sig om gram kanske, men varje gram räknas när det kommer till kvalité och känsla. Korten har en lätt bestruken framsida som ger en matt ytfinish för en extra härlig känsla. Vi vet att många av vykorten som skickas med Skicka Vykort hamnar på kylskåp och väggar i mottagarnas hem och då måste det vara snyggt. Helt enkelt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Om Skicka Vykort

Skicka Vykort är en riktig vykortsapp! Med hjälp av vår app kan du skicka dina bilder, minnen och ögonblick till nära och kära på nolltid. Sluta leta efter det perfekta vykortet, du har det redan i mobilen!

Om oss

Cardly Print AB
Hummerstigen 12B
386 33 FÄRJESTADEN
Org. nr. 559171-8399

Våra köpvillkor och vår integritetspolicy.

Kontakta oss

Har du en fråga kring tjänsten, ett kort du har skickat eller vill du lämna feedback? Kontakta oss gärna på hej@skickavykort.se så lovar att återkomma till dig så fort vi kan!

© Cardly Print AB. All rights reserved.