Skip to main content

Skapa personliga julkort med Skicka Vykort

Unika julkort med dina egna bilder

Visa uppskattning med unika julkort!

Julen är en tid för att umgås med nära och kära och dela med sig av lite omtanke. Ett personligt julkort är ett perfekt sätt att visa uppskattning och skicka en hälsning till någon du tycker om.

Med appen Skicka Vykort kan du skapa dina egna personliga julkort med några enkla steg. Du kan välja mellan att ladda upp en egen bild eller välja ett julmotiv från vår motivbank.

julkort med egen bild
julkort barn

Skicka julkort med egna bilder

Om du vill skicka julkort med en personlig touch kan du ladda upp en egen bild. Välj en julig bild på dig själv, din familj, ett gulligt husdjur eller något annat juligt.

Välj ett julmotiv från motivbanken

Om du inte vill ladda upp en egen bild kan du välja ett julmotiv från vår motivbank. Vi har ett brett utbud av motiv att välja mellan, så du kan säkert hitta något som passar både dig och mottagaren.

Skicka ditt julkort

När du är nöjd med ditt julkort är det dags att skicka det. Du kan välja att skicka kortet till en enda person eller till flera personer samtidigt.

Skicka Vykort är en enkel och smidig tjänst som gör det enkelt att skapa personliga julkort. Ladda ner appen idag och börja skapa dina egna julkort!

Tips för att skapa personliga julkort:

  • Använd en högupplöst bild för att få ett bra resultat
  • Lägg till en personlig hälsning för att göra kortet ännu mer speciellt
  •  Skicka kortet i god tid så att det hinner fram till jul

Våra julvykort trycks på miljövänlig vykortskartong på 285 gram. Framsidan är lätt bestruken för en härlig matt ytfinish.

Observera att du i dagsläget bara kan skicka kort inom Sverige.

julkort med hund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Om Skicka Vykort

Skicka Vykort är en riktig vykortsapp! Med hjälp av vår app kan du skicka dina bilder, minnen och ögonblick till nära och kära på nolltid. Sluta leta efter det perfekta vykortet, du har det redan i mobilen!

Om oss

Cardly Print AB
Torsåsgatan 16
392 39 Kalmar
Org. nr. 559171-8399

Våra köpvillkor och vår integritetspolicy.

Kontakta oss

Har du en fråga kring tjänsten, ett kort du har skickat eller vill du lämna feedback? Kontakta oss gärna på hej@skickavykort.se så lovar att återkomma till dig så fort vi kan!

© Cardly Print AB. All rights reserved.